WordPress website laten maken

Kan uw website wel een update gebruiken of wilt u een hele nieuwe website laten bouwen?  Wilt u een nieuwe website zodat u beter gevonden kan worden, wilt u meer bezoekers op uw website, meer potentiële klanten binnen halen of een beter design en informatie op uw website?

Wij kunnen u hierbij helpen en doen dit ook graag! Galileo Academy maakt unieke en professionele WordPress websites. Een website helemaal naar eigen wens, die makkelijk is in gebruik en klaar is om gevonden te worden!

Waarom WordPress?

Meer dan 80% van de websites wereldwijd worden gebouwd in WordPress. De reden hiervoor is dat WordPress een zeer toegankelijk platform biedt om websites te bouwen en dat er een zeer uitgebreide bibliotheek van thema’s en additionele functionaliteiten (plug-ins) is om van een normale website een heel bijzondere website te maken. Dat is dan ook de reden dat Galileo ervoor heeft gekozen om de websites van onze klanten hierin te bouwen. 

Article geel

Onze werkwijze

Inventarisatie

Met behulp van een vragenlijst gaan wij u en uw bedrijf beter leren kennen en brengen uw wensen in kaart.

Design

Nadat alle wensen zijn besproken gaan wij aan de slag om een design naar uw wens te maken. Het design en uw wensen worden tijdens het design proces regelmatig met u besproken, zodat er een ontwerp wordt opgeleverd dat voldoet.

Het bouwen van de website

Als het design is goedgekeurd gaan wij aan de slag om de website te bouwen in een ontwikkelomgeving. Hier kunt u zelf ook het ontwikkelproces volgen.

Testen

Wij testen altijd de website grondig voordat we het afleveren.

Live zetten website

Als de website is getest en alles naar wens is, kan de website live gezet worden en gevonden worden op het internet. Om de vindbaarheid eventueel nog verder te optimaliseren, kunt u er vervolgens voor kiezen om periodiek de vindbaarheid van de website te laten optimaliseren door SEO-optimalisatie.

Hosting en beheer

Galileo Academy kan ook de hosting en het beheer van uw website regelen of overnemen.

Steven de rijk

Galileo Academy heeft ons geholpen met het opzetten van de website: www.derijkzuivel.nl en het ontwerp van het logo en de huisstijl. Ik ben ontzettend trots op het resultaat, een website die naast een praktische invulling zoals het bestelformulier ook een echte beleving is van onze boerderij en zuivelwinkel.

Sandra Oskarsson, Robin Bassie, Rami Zaki, Linde Boerop en Michael Cheung bedankt voor jullie inzet!

– Steven de Rijk

Wat zijn de mogelijkheden van een WordPress website?

WordPress biedt de mogelijkheid om elk type website te maken. Een simpele website, een blog, een zakelijke website, een professioneel portfolio, een webshop en een website voor het nieuws.

WordPress geeft heel veel eenvoud en controle aan de gebruiker, terwijl een ontwikkelaar voldoende tools heeft om een mooie website in elkaar te zetten. Dat maakt WordPress flexibel en gebruikersvriendelijk.

De voornaamste voordelen van een WordPress website zijn:

 • WordPress is makkelijk in gebruik voor iedereen.
 • Direct toegang tot alle content, dus u heeft zelf alles in de hand.
 • SEO vriendelijk, met de juiste tools is uw website goed te vinden.
 • Mobiel vriendelijke websites maken die op elk apparaat werken is makkelijk.
 • Social media is makkelijk toe te voegen.
 • U kan vanaf elke computer inloggen en aanpassingen maken.

Ik heb al een website maar niet in WordPress...

Heeft u een verouderde website? Een website die niet goed meer werkt? Een website die een nieuw design kan gebruiken? Geen probleem wij helpen u met uw website overzetten naar WordPress!

Bijna elke website kan worden overgezet naar WordPress. WordPress is razend populair geworden in de afgelopen jaren en is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) op de markt.

Is er al een ontwerp waar u tevreden mee bent? Wij kunnen dat ontwerp overzetten naar WordPress. We luisteren naar uw wensen en helpen u daarmee. Misschien is dit het juiste moment om de website in een nieuw jasje te steken. Wij kunnen u helpen met het bedenken van een te gek nieuw design dat helemaal bij de tijd en bij uw wensen past!

Price tag eurogeel
De kosten van een website laten maken

Wat kost een website? Dit is een veelgestelde vraag, waar niet direct een antwoord op is te geven. De kosten hangen met name af van uw wensen en behoeften en de tijd die wij moeten besteden om uw website te realiseren: wordt het een grote website met veel pagina’s? Moet de website in verschillende talen worden gemaakt? Levert u de content – foto’s en teksten- aan of wilt u dat wij dit voor u doen?

U kunt altijd contact opnemen met vragen of voor een vrijblijvende prijsindicatie en natuurlijk ontvangt u altijd vooraf een offerte op basis van uw wensen voordat wij aan de slag gaan voor u.

Website beheer

Vaak wordt er een mooie website gemaakt, maar vergeet men dat een website ook onderhoud nodig heeft om relevant en veilig te blijven. Dit geldt enerzijds voor het regelmatig actualiseren van de inhoud van de website, maar zeker ook voor het technisch onderhoud van de website, waaronder beveiliging, updates van plug-ins, en verhelpen van problemen met gebruikte thema’s.

Wij kijken samen met u wat wij kunnen betekenen voor het technische- en contentbeheer van uw website.

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van webhosting en beheer:

 • Galileo Academy biedt webhosting aan tegen een aantrekkelijk tarief bij een betrouwbare en gecertificeerde hostingpartij.
 • Maandelijkse updates zodat uw site goed en snel blijft werken.
 • Wij houden uw website veilig.
 • Wij maken dagelijks een back-up van uw website zodat er nooit informatie verloren gaat.
 • Wij kunnen uw website verhuizen naar onze webhosting.
Website hosting

Galileo Academy levert naast het ontwikkelen van websites ook diensten op het gebied van webhosting. Webhosting is een stuk opslag huren op een server die verbonden is met het internet en waar de bestanden staan die samen uw website  vormen. Webhosting maakt het dus mogelijk dat bezoekers uw website kunnen vinden en bezoeken op het internet. Webhosting is nodig als u een website of een e-mailadres met eigen domeinnaam wilt.

Process 2
SEO

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimalization oftewel zoekmachine optimalisatie. Maar wat is SEO? Met SEO wordt door actief content- en zoekwoordenbeheer en het meten van dit beheer de website telkens zo geoptimaliseerd dat de website sneller en hoger verschijnt in zoekmachines zoals Google. Het doel van SEO optimalisatie is, dat uw website meer organisch zoekverkeer krijgt en daardoor bijvoorbeeld meer bezoekers die uw product(en) en/of dienst(en) willen aanschaffen. Dit zijn een aantal belangrijke SEO technieken om uw website te optimaliseren:

 • Zoekwoorden optimalisatie
 • Duidelijke teksten op uw website zetten
 • Linkbuilding