Mobiele Apps
Galileo Academy ontwerpt, ontwikkelt en beheert mobiele applicaties voor verschillende platforms Een mobiele applicatie (of app) is een computerprogramma dat speciaal voor een mobiel apparaat als een smartphone of tablet is ontwikkeld. Deze mobiele apps zijn verkrijgbaar in een appstore, al dan niet gratis. Mobiele apps kunnen onder meer de bedrijfsvoering efficiënter maken.
Galileo Academy kan zowel native apps bouwen (geschikt voor 1 van de verschillende platforms, zoals iOS, Android en Windows) als cross-platform ontwikkelen.
Onze ontwerpers en bouwers kunnen elke mobiele app voor u maken. We volgen een eenvoudig stappenplan om te zorgen dat u krijgt waar u om gevraagd heeft en er geen verassingen zijn:

In deze fase gaan we uitgebreid in op uw business en klanten en gaan we uitzoeken wat uw exacte doelen zijn met de website. Ook kijken we samen naar de concurrentie en wat u mooi en niet mooi vindt.

In deze stap wordt onder meer de sitemap van de site opgesteld (inhoudsopgave, hiërarchie en navigatie) en wordt bekeken welke content er al is en welke mist. Ook wordt de oplossingsrichting bepaald: gaan we gebruik maken van een CMS en welke dan (zie kader) of bouwen we de website zelf, kiezen we voor een bestaand thema of niet, als er sprake is van een webwinkel voor welk e-commerce platform kiezen we dan, welke plugins of add-ons gaan we gebruiken, etc.. In deze fase wordt ook de ontbrekende content gemaakt, dat kan door u zelf of door ons of samen zijn.

Nu wordt de look-and-feel van de website bepaald: welk thema gaan we gebruiken, welke kleuren, welk lettertype. Eventueel wordt eerst een huisstijl met logo ontwikkeld, als deze nog niet aanwezig is. Het ontwerp wordt opgeleverd en in een aantal iteraties wordt het ontwerp aangepast naar uw eisen en wensen. Pas als u akkoord geeft op het ontwerp wordt verder gegaan met de volgende stap.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heel belangrijk is dat uw website en/of webwinkel ook na de oplevering up to date blijft, zodat deze bereikbaar en werkend blijft. Galileo Academy biedt daarvoor een beheer abonnement waarmee u verzekerd bent van kwalitatieve hosting en technisch beheer van uw website.